Thursday, September 19, 2013

Μια Καρδιά για τα Παιδιά μας... Τα Παιδιά μες την Καρδιά μας._

το image το έχω ξαναποστάρει καθώς τα γκράφιτι του Banksy είναι από τα πολύ αγαπημένα μου...

Η μόνη ελπίδα σε αυτή την πανέμορφη αλλά ταυτόχρονα ανήθικη χώρα, είναι τα Παιδιά...το αύριο, το μέλλον. «Σώστε τα παιδιά», είναι το μήνυμα και η μοναδική ελπίδα, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Απευθυνόμενη σε γονείς, φίλους, συγγενείς, απλούς περαστικούς, μελλοντικούς γονείς, παππούδες, όλους... ας τα προστατεύσουμε από το βάναυσο, καθημερινό κοινωνικό έκτρωμα κι ας προσπαθήσουμε να είμαστε εμείς η παρέα τους, οι μέντορές τους, οι προστάτες τους, οι καλύτεροί τους φίλοι, η μουσική, το παιχνίδι, το χρώμα και το γέλιο τους. Ας μην αφήνουμε την καθημερινότητα και τη ρουτίνα καθώς και τα προβλήματα να μας στερούν από τα Παιδιά. Ας προσθέτουμε εικόνες από θετικές πρακτικές και παραδείγματα στα παιδικά μάτια. Γιατί μόνο η ηθική επένδυση στα παιδιά μας, μπορεί να επιφέρει κάποια αισιοδοξία σε αυτόν τον τόπο. Και κοιτάζοντας τριγύρω μου, στην Ελλαδίτσα μου, έχω την αίσθηση ότι υπάρχει ήθος. Κι αν είναι ελάχιστο, δεν πειράζει.... ας το αυξήσουμε κι ας το εμφυτεύσουμε σε κάθε νέα μικρή γενιά. 
Τουλάχιστον, όσοι διαθέτουν ήθος κι ας είναι και λίγοι. Μην απογοητεύεστε._

  

NYC Ballet for the 9/12 hopeful tribute message, ''NEW BEGINNINGS'' .

after 9/11...there comes hope, the ''NEW BEGINNINGS'', the ''9/12''. Respectful, optimistic action in tribute and honor of 9/11. By DDB NY in cooperation with the NYC Ballet for 2013 tribute 9/11.